Uw boekhouding op maat !

Wie zijn we?

GTP Accountants is een middelgroot kantoor maar biedt u de expertise en know-how van een groot kantoor gecombineerd met een persoonlijke begeleiding en adviesverlening.

Wij helpen u vanuit onze kantoren in Destelbergen en Zottegem en bestrijken aldus een groot deel van de regio Oost-Vlaanderen. Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom indien uw bedrijf zich in een andere regio situeert.

Dankzij de inspanningen van ons team, kan u als klant steeds rekenen op een professioneel en actueel totaal advies, gaande van boekhouding, financieel- tot fiscaal advies, volledig op maat van uw onderneming. Wij helpen u met het uitbouwen van een stevige bedrijfsstructuur die klaar is voor uw toekomstplannen. Tevens helpen wij u om uw administratie optimaal te organiseren zodanig dat u zich kan concentreren op uw core-business en ten volle kan ondernemen.

Het bewijs van onze betrokkenheid en individuele aanpak wordt geleverd door het sterk groeiend cliënteel van zowel bedrijven als zelfstandigen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen bekijken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.